Додијељен мандат за 31 одборника у Скупштини

Додијељен мандат за 31 одборника у Скупштини

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ потврдила је данас резултате посредних избора и додијелила 31 мандат за Скупштину града Источно Сарајево из шест општина које чине овај град.

Мандат за Скупштину града Источно Сарајево додијељен је одборницима из Скупштине општине /СО/ Пале: Дамјану Шкипини, Зорану Глуховићу, Мирославу Симовићу, Николи Благојевићу, Владимиру Лучићу, Бојану Пејовићу, Младену Копривици и Милану Маџгаљу.

Одборници из СО Соколац су Мирко Чоловић, Данко Вучетић, Јован Голијан, Жарко Косорић, Миломир Боровчанин и Ненад Самарџија, саопштено је из ЦИК-а БиХ.

Одборници из СО Источни Стари Град су Дубравка Драгаш, Жељко Космајац и Његош Плакаловић.

Из СО Источно Ново Сарајево одборници су Небојша Попић, Наташа Трифковић, Раде Нешић, Александар Главаш и Ведран Јованчић.

Одборници из СО Трново су Бехија Мулаосмановић, Немања Лучић и Мирослав Бјелица.

Одборници из СО Источна Илиџа су Мирослав Лучић, Даниела Четковић, Дарко Љубоје, Горан Шеховац, Небојша Шешлија и Винко Радовановић.

Разматрајући Извјештај о достављеним Изјавама о имовинском стању изабраних чланова органа власти на локалним изборима 2016. године, као и оних чланова органа власти којим је престао мандат, ЦИК БиХ оставио је рок од седам дана да званичници који нису испунили ту законску обавезу то учине, а у супротном биће покренути поступци за утврђивање одговорности због кршења одредби Изборног закона БиХ.

Извор: СРНА

[:]
Scroll To Top