Одржана презентација пројекта „Успјешни модели рада са особама са потешкоћама у развоју“[:]

Одржана презентација пројекта „Успјешни модели рада са особама са потешкоћама у развоју“[:]

Удружење “Вратите нам осмијех“ Источно Ново Сарајево у партнерству са Форум театром организовали су презентацију пројекта “Успјешни модели рада са особама са потешкоћама у развоју“ са члановима Удружења “Вратите нам осмијех“, која је одржана данас у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево.
На почетку презентације директорица Удружења гђа. Зденка Марић, обратила се присутними посјетиоцима и овим путем их информисала о постављеној изложби.
„Изложени су радови чланова Удружења „Вратите нам осмијех“, који су настали на креативној радионици под називом „Боје расположења“ која је рађена техником енкаустика“, рекла је Марићева.
Директорица је истакла да је Удружење имало подршку страних и домаћих донатора, као и да Општина Источно Ново Сарајево од почетка подржава рад Удружења.
Уз продајну изложбу насталих радова на радионици техником енкаустика “Боје расположења“, коју води Анкица Аврамовић Митрић одржана је и презентација радионице на којој су учествовали сви заинтересовани посјетиоци, којима су се придружили начелник општине Љубиша Ћосић и предсједник Скупштине општине Дејан Шантић.
Као резултат шестомјесечних активности чланова Удружења и чанова драмске секције ЈУ Средњошколски центар Источна Илиџа, кроз трагалачки процес, кроз који их је водио редитељ Витомир Митрић, настала је позоришна представа “Лутке театар и ми“, која изведена након презентације пројекта.
Техничку подршку у реализацији пројекта пружио је Културни центар Источно Ново Сарајево, док су пројекте помогли Министарство цивилних послова БиХ и Општина Источно Ново Сарајево.

 

28.02.2017.[:]

Scroll To Top