Почела обука за израду планова интегритета у јединицама локалне самоуправе[:]

Почела обука за израду планова интегритета у јединицама локалне самоуправе[:]

У Источној Илиџи је почела прва фаза обукe за израду планова интегритета у јединицама локалне самоуправе у Републици Српској.

С тим у вези 02. фебруара. 2017. године, одржана је прва обука за представнике у јединицама локалне самоуправе који припадају регији Источно Сарајево, гдје су учестовали и представници општине Источно Ново Сарајево.

Програм обука ће се и за ову групу вршити по фазама, у складу са Правилима за израду, увођење и спровођење планова интегритета у Републици Српској.

Градови и општине груписане према регијама представаљају четврту приоритетну групу за обуку и израде планова интегритета.

Обуке за израду планова интегритета у јединицама локалне самоуправе ће се у наредном периоду вршити према регијама и то у градовима Требиње, Источно Сарајево, Бијељина и Бања Лука.

Предвиђено је да први циклус програма обуке за израду планова интегритета у институцијама јавног сектора и јединицама локалне самоуправе у Републици Српској буде окончан одржавањем обуке у Бањој Луци, дана 06.02.2017. године.

16523629_1412237985455867_1878709246_o

[:]
Scroll To Top