Промовисан Правилник о подстицајима

Промовисан Правилник о подстицајима

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди ПЈ Соколац дана 12.04.2017. године у просторијама Града Источно Сарајево, организовао je презентацију за пољопривредне произвођаче са подручја oпштине Источно Ново Сарајево и oпштине Источна Илиџа. Пољопривредним произвођачима презентован је  Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села за 2017. годину.

Виши стручни сарадници Ресорног министарства, Јелена Влачић и Свјетлана Мичић су говориле о условима и начинима остваривања новчаних подстицаја, те истакле да је највећа подршка намјењена текућој производњи.

На одржаној презентацији учешће је узело око 22 пољопривредна произвођача са територије ове двије општине.

Сви заинтересовани прољопривредни произвођачи који стичу право да конкуришу за подстицајне мјере дефинисане Правилником, исти могу преузети овдје.

За све додатне информације, заинтересовани се могу обратити Ресору за пружање стручних услуга у пољопривреди ПЈ Соколац на телефон 057/400-130 или лично у канцеларију Ресора који се налази у Источном Новом Сарајеву.

13.04.2017

Scroll To Top