Начелник Ћосић присуствовао тренингу карате клуба „Славија“ и џудо клуба „Рандори“

Начелник општине Источно Ново Сарајево је посјетио тренинге борилачких спортских клубова у Источном Новом Сарајеву, и то тренинг карате клуба „Славија“ у сали Основне школе „Свети Сава“, и том приликом разговарао са главним тренером Дејаном Вукадином, као и са члановима карате клуба, пожеливши такмичарима много спортске среће и успјеха на предстојећем Свјетском купу у каратеу који ће се крајем јуна одржати у Умагу.

Такође, начелник је присуствовао тренингу џудо клуба „Рандори“ у Источном Новом Сарајеву, и на самом тренингу се увјерио у оправданост успјеха које сениорски такмичари, али и најмлађи, у овом џудо клубу остварују.

Тренер џудо клуба „Рандори“ Љубиша Мајдов је ову посјету искористио да начелнику општине и директору Водовода Јовану Катићу уручи захвалнице за помоћ у подршци функционисању и развоју клуба. Поред ових захвалница, тренер џудо клуба „Зељезничар“ Сарајево Нихад Велић је у име овог џудо клуба начелнику општине уручио признање носиоца почасног црног појаса I дан, као бившем члану и такмичару џудо клуба „Зељезничар“ Сарајево.

Општина Источно Ново Сарајево ће у будућности наставити да подржава рад ових, али и свих осталих спортских клубова чији такмичари постижу резултате и остварују масовност у броју чланова.

Scroll To Top