3. Фестивал занатског пива „Киштра“

3. Фестивал занатског пива „Киштра“

Трећи фестивал занатског пива у Источном Сарајеву, одржаће се у суботу, 05. августа са почетком у 17:00 часова на локацији спортских терена код Електротехничког факултета.

На фестивалу ће се представити излагачи из Републике Српске, Федерације БиХ и Србије, а сви посјетиоци ће имати прилику да пробају преко 30 различитих врста занатског пива.

Удружење грађана за промоцију домаћег пива „Киштра“ из Источног Сарајева, које је организатор овог фестивала, током претходних дана обавља последње припреме како би све било спремно за надолазећу суботу.

Осим занатског пива, посјетиоцима ће бити обезбијеђен стандардни роштиљски мени, као и пивски коктели.

У вечерњем дијелу фестивала све посјетиоце ће забављати бендови „Ozmood pinglewood“ из Сарајева и „La Grange – ZZ Top Tribute“ из Широког Бријега.

Посјетиоци фестивала ће уз улазницу, која кошта пет КМ, добити два купона конзумације која могу искористити за пробавање занатског пива, које ће се продавати у цијенама од двије до пет КМ.

У организацији Удружења „Киштра“, претходне двије године одржана су два слична фестивала занатског пива у Источном Сарајеву, која су наишла на изеузетно велику заинтересованост љубитеља пива. Позитивне реакције мотивисале су организаторе да наставе у истом правцу и 5. августа одрже први већи фестивал, за који вјерују да ће постати традиционална манифестација, којом ће се обогатити туристичка али и културно-забавна понуда Источног Сарајева.

Организацију фестивала и овај пут помогла је општина Источно Ново Сарајево.

31.07.2017.

 

Scroll To Top