Пријем за младе каратисте Славије

Пријем за младе каратисте Славије

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић, организовао је данас пријем за средњошколце –  каратисте Карате клуба „Славија“, који су прваци Републике Српске и њиховог тренера Дејана Вукадина.

Каратисти који су данас присуствовали пријему, учествовали су протеклог викенда  на Државном првенству у Мостару за кадете, јуниоре, У21 и у конкуренцији од 90 клубова и преко 800 такмичара освојили двије медаље и то једну златну и једну бронзану.

Максим Аврамовић је постао првак БиХ за кадете и  успио да се окити златном медаљом и тако осигура мјесто у репрезентацији, док је Теодора Перић освојила бронзану медаљу у катама У21 и такође осигурала мјесто у репрезентацији за Балканско првенство.

Начелник је прије свега, још једном честитао на успјеху који су постигли као и на успјесима које ће тек постићи, те им се захвалио на успјешном представљању наше општине.

Овим поводом начелник Ћосић је присутним каратистима уручио скромне новчане поклоне, и у име општине Источно Ново Сарајево обећао финансијски помоћи, као и позвати представнике других институција да подрже одлазак Максима Аврамовића на Свјетско првенство у Шпанију.

Тренер Карате клуба „Славија“ Дејан Вукадин, захвалио се начелнику Ћосићу на досадашњој помоћи и подршци коју је општина пружала клубу.

05.10.2017.

Scroll To Top