Oдржана обука на тему “Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе“

Oдржана обука на тему “Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе“

У сали општине Источна Илиџа дана, 16. новембра 2017. године у оквиру „Система обуке за запослене у јединицама локалне самоуправе“, Министарство управе и локалне самоуправе и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске организовали су обуку на тему “Категоризација и развој путне мреже у надлежности јединица локалне самоуправе“.

Извођачи обуке су били: професор са Саобраћајног факултета у Београду, проф. др Крсто Липовац, као и представници Агенције за безбједност саобраћаја.

Обука је намијењена начелницима одјељења у чијем дјелокругу рада су послови пројектовања и грађења, те службеницима у јединицама локалне самоуправе Републике Српске, који се баве пословима саобраћаја, односно стамбено – комуналним пословима.

Учесници ове обуке су били представници Града Источно Сарајево, општине Источна Илиџа, општине Источно Ново Сарајево, општине Источни Стари Град, општине Пале, општине Рогатица, општине Соколац, општине Трново, општине Фоча, општине Калиновик, општине Вишеград, општине Чајниче, општине Хан Пијесак, општине Рудо, општине Ново Горажде и општине Власеница.

Извор: istocnailidza.net

17.11.2017.

Scroll To Top