Начелник Ћосић свечано отворио манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“

Начелник Ћосић свечано отворио манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић синоћ је прогласио свечано отвореном зимско-туристичку манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“, која ће трајати до 27. јануара.

Ћосић је рекао да ће ова манифестација постати традиционална, те да је Источно Ново Сарајево одавно заслужило овакву манифестацију и да је одзив људи ове године веома велик.

„Манифестација је организована на локацији будућег градског трга и трудићемо се да сваке наредне године буду побољшани садржаји и да се то у наредним годинама претвори у прави мали зимски град“, рекао је Ћосић.

Он је навео да ће „Зима у Источном Новом Сарајеву“ употпунити зимску и празничну атмосферу и додао да ће посјетиоци и најмлађи суграђани наредних 40 дана моћи уживати у мноштву забавно-културних садржаја, као и у разноврсној продајној и изложбеној понуди.

Ћосић је рекао да ће у уторак, 19. децембра, поводом Светог Николе, за најмлађе бити одиграна представа, а у четвртак, 28. децембра, у 12.00 часова Дјед Мраз ће подијелити новогодишње пакетиће.

Према његовим ријечима, прошле године је Општинска управа подијелила око 1.000 пакетића најмлађим суграђанима, што ће учинити и ове године.

Он додаје да ће, у склопу манифестације, у суботу, 13. јануара 2018. године, бити организован и свечани дочек Српске нове године, гдје ће посјетиоце уз бесплатно кувано вино забављати група „Гарави сокак“, а биће уприличен и ватромет.

Након свечаног отварања манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ посјетиоци су уживали у наступу групе „Атентат“.

18.12.2017.

 

Scroll To Top