Свечано отварање манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ у недјељу, 17. децембра

Општина Источно Ново Сарајево ове године организује нову зимско-туристичку манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“, која ће се одржати у периоду од 16. децембра 2017. до 27. јануара 2018. године у Спасовданској улици. Манифестација је намјењена грађанима и има за циљ промовисање туристичких, угоститељских, културних и забавних потенцијала општине Источно Ново Сарајево.

Дрвене кућице (штандови) бити ће изложене од суботе, 16. децембра а свечано отварање манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ заказано је за недјељу, 17. децембар са почетком у 18.00 часова. Након свечаног отварања манифестације присутни посјетиоци ће моћи уживати у наступу групе „Атентат“.

Током трајања ове зимске манифестације, а поводом Светог Николе за наше малишане биће одиграна представа у уторак, 19. децембра са почетком у 11.00 часова. Дједа Мраз ни ове године није заборавио наше најмлађе суграђане, те ће их овом приликом обрадовати и подијелити новогодишње пакетиће у четвртак, 28. децембра са почетком у 12.00 часова.

Такође, у склопу манифестације у суботу, 13. јануара 2018. године биће организован и свечани дочек Српске нове године, гдје ће посјетиоце уз бесплатно кувано вино забављати група „Гарави сокак“ а у првим минутама послије поноћи биће уприличен раскошан ватромет.

Манифестација „Зима у Источном Новом Сарајеву“ ће употпунити зимску и празничну атмосферу, а посјетиоци и најмлађи суграђани ће овом приликом моћи уживати у мноштву забавно-културних садржаја као и у разноврсној продајној и изложбеној понуди.

13.12.2017.

Scroll To Top