Програм бесплатног скијања за дјецу са подручја општине Источно Ново Сарајево

Програм бесплатног скијања за дјецу са подручја општине Источно Ново Сарајево

У оквиру програма бесплатног скијања за дјецу са подручја општине Источно Ново Сарајево, до сада је забиљежено 550 одлазака, од чега је преко 200 различите дјеце користило бесплатне ски-карте Олимпијског центра Јахорина.

Од 22. јануара до 5. фебруара, бесплатно скијање ће моћи користити и дјеца предшколског узраста, која су полазници вртића са подручја општине Источно Ново Сарајево, а до сада је евидентирано преко 80 пријављених малишана.

Програм бесплатног скијања за дјецу се наставља све до краја скијашке сезоне на Јахорини и важи за сваки дан у складу са могућностима и заинтересованости дјеце.

Дјеца могу користити наведени програм на сљедеће начине:

  • организовано путем школе коју похађају,
  • у сопственој режији уз ангажовање овлашћених ски-инструктора,
  • као и појединачно са родитељима.

Сва дјеца имају право на бесплатан превоз аутобусом, који полази у 8.20 часова са аутобуског стајалишта прекопута главне аутобуске станице у Источном Сарајеву сваког дана, а повратак са Јахорине је у 15.30 часова.

Уколико дјеца иду са родитељима могу користити програм бесплатног скијања и појединачно тј. у пратњи родитеља без организованих група, родитељи морају плаћати карту.

Пријава дјетета за скијање се може извршити сваки радни дан у просторијама Општинске управе до 12.00 часова (дан раније прије поласка дјетета на Јахорину). Родитељи су дужни преузети ски-карту доласком на Јахорину од овлашћеног лица најдаље до 10.00 часова, те исту вратити до 15.30 часова.

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити у канцеларију број 14, као и на број телефона: 057/340-836 и мејл адресу (bojanaopstina@yahoo.com).

Контакт особе:

Бојана Јоловић

Игор Ђокановић

Вања Самарџија

 22.01.2018.

Scroll To Top