Одржан радни састанак са представницима факултета

Одржан радни састанак са представницима факултета

У понедјељак, 12. марта одржан је радни састанак у кабинету начелника општине Источно Ново Сарајево Љубише Ћосића, којем су присуствовали представници факултета који егзистирају у склопу Универзитета у Источном Сарајеву.

Састанку су присуствовали проф. др Биљана Марковић испред Машинског факултета, проф. мр Дражан Косорић, декан Музичке академије и доц. др Божидар Поповић испред Електортехничког факултета.

Овом приликом је разговарано о унапређењу постојеће сарадње и улози локалне заједнице, када је ријеч о повећању заинтересованости студента за факултете који се налазе на подручју општине Источно Ново Сарајево.

На одржаном састанку руководство Општинске управе изразило је спремност да пружи помоћ у вези боље промоције свих факултета као и евентуалну подршку у виду општинског гранта, који би овом приликом служио за помоћ при упису студената.

Такође, посебно је истакнут значај постојања четири факултета на територији општине Источно Ново Сарајево, који омогућавају одговарајуће и квалитетно образовање, а њихова се снага огледа и у лакшем проналаску запослења након завршених студија.

13.03.2018.

Scroll To Top