Одржана 11. „Конференција беба“

Одржана 11. „Конференција беба“

Беба Андрија Никитовић, рођен 25. маја, најмлађи је учесник 11. „Конференције беба“ у Источном Новом Сарајеву, на којој је ове године било пријављено 47 најмлађих становника.

На „Конференцији беба“, која се по други пут организује у оквиру манифестације „Принципови дани“, најстарија беба је Ана Свобода, која ће за недјељу дана прославити први рођендан, а близанци Милош и Данило Бјелобек имају највише браће и сестара.

Пригодне поклоне добили су и близанци, којих је ове године било шест, односно 12 браће и сестара, те друга најмлађа и најстарија беба.

Начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности у општини Источно Ново Сарајево Игор Ђокановић изразио је задовољство што је овогодишња „Конференција беба“ и поред лоших временских услова успјела, те поручио да ће ова локална заједница наставити да подржава све манифестације, које подразумјевају учешће најмлађих суграђана.

Ђокановић је рекао да су све пријављене бебе добиле мајице и сликовнице прилагођене њиховом узрасту.

„Конференцију беба“, која је ове године због лошег времена одржана у Спортској дворани „Славија“, организовала је општина Источно Ново Сарајево у сарадњи са Министарством породице, омладине и спорта Републике Српске.

Извор: СРНА

Scroll To Top