Свечано отварање манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ у уторак, 18. децембра

Општина Источно Ново Сарајево и ове године организује зимско-туристичку манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“, која ће се одржати у периоду од 18. децембра 2018. до 15. јануара 2019. године у Спасовданској улици. Манифестација је туристичко забавног карактера која има за циљ промовисање туристичких, угоститељских, културних и забавних потенцијала општине Источно Ново Сарајево и намјењена је свим грађанима.

Свечано отварање манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ заказано је за уторак, 18. децембра са почетком у 19.00 часова, након којег ће посјетиоце забављати Павле Ивановић и бенд.

Другог дана манифестације у сриједу, 19. децембра са почетком у 12.00 часова, поводом празника Светог Николе за наше малишане биће уприличена подјела поклончића. Дједа Мраз ни ове године није заборавио наше најмлађе суграђане, те ће их овом приликом обрадовати и подијелити новогодишње пакетиће у четвртак, 27. децембра са почетком у 12.00 часова.

У склопу манифестације, а поводом обиљежавања Бадњег дана у недјељу, 6. јануара од 17.00 часова биће организовано кићење бадњака. Поводом прославе Дана Републике Српске у сриједу, 9. јануара у 20.00 часова, биће уприличен концерт србијанске пјевачице народне музике Ане Бекуте.

У недјељу, 13. јануара дочекујемо Православну Нову годину уз концерт групу „Легенде“, чији наступ је заказан за 22.00 часа.

Манифестација „Зима у Источном Новом Сарајеву“ ће употпунити зимску и празничну атмосферу, а посјетиоци и најмлађи суграђани ће овом приликом моћи уживати у мноштву забавно-културних садржаја као и у разноврсној продајној и изложбеној понуди.

ДОЂИТЕ ДА СЕ ДРУЖИМО!

13.12.2018.

Scroll To Top