У просторијама Општинске управе Источно Ново Сарајево, данас ће бити уприличено потписивање Споразума о сарадњи са 14 правних лица и предузетника изабраних у оквиру програма погодности „Сениорска картица“, којим ће пријављеним пензионерима са територије општине Источно Ново Сарајево бити омогућен попуст на одређене артикле и услуге.

Након потписивања Споразума, услиједиће усаглашавање начина обрачуна попуста, примјене картице и осталих техничких детаља, а након тога биће уприличена подјела картица пензионерима по мјесним заједницама, о чему ће јавност благовремено бити обавијештена путем општинских страница и медија.

Након подјеле, а најкасније почетком августа, биће поново отворен Јавни позив за пријаву пензионера, када ће они који се нису пријавили у првом позиву, моћи пријавити се и добити Сениорску картицу.

Такође, позивамо сва правна лица и предузетнике, који нису предали овјерен Образац за пријаву у првом Јавном позиву, да се пријаве и на тај начин постану партнер првог програма ове врсте за пензионере у Републици Српској.

Образац за пријаву можете пронаћи ОВДЈЕ, а исти можете предати на Протокол Општине сваким радним даном од 8 до 15 часова.