Удружење добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије, организовало је данас акцију добровољног даривања крви у просторијама Општинске управе Источно Ново Сарајево.

Пред надолазеће Васкршње празнике, спремност на племенит гест, данас су показали добровољни даваоци крви који су се у великом броју одазвали акцији, те је овом приликом прикупљено 70 доза ове драгоцијене течности.

Поводом данашње акције замјеник начелника Општине Источно Ново Сарајево Александар Костовић, рекао је да је Удружење добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије одличан примјер људи који предано раде на испуњавању своје мисије.

„Удружење ће увијек имати подршку Општине Источно Ново Сарајево, а најмање што смо ми данас могли да урадимо јесте да обезбиједимо простор и потребне услове“.

Костовић је подсјетио да се данашњој акцији одазвао велики број грађана, што значи да Удружење ради одличан посао.

Изражавамо велику захвалност Удружењу добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије на њиховом великом залагању, јер у ово вријеме пандемијe када је крв значајно потребнија него ранијих година, они успијевају обезбиједити довољне залихе за рад Болнице „Србија“ али и шире.