Општина Источно Ново Сарајево и ове године организује зимско-туристичку манифестацију „Зима у Источном Новом Сарајеву“, која ће се одржати у периоду од 21. децембра 2019. до 14. јануара 2020. године на тргу „Србија“. Манифестација је туристичко забавног карактера која има за циљ промовисање туристичких, угоститељских, културних и забавних потенцијала општине Источно Ново Сарајево и намјењена је свим грађанима.

Поводом празника Светог Николе у четвртак, 19. децембра са почетком у 12.00 часова за наше малишане, полазнике вртића, биће уприличена традиционална подјела поклончића.

Свечано отварање манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“ заказано је за суботу, 21. децембра са почетком у 20.00 часова, након којег ће посјетиоци моћи уживати у концерту поп пјевачице Гоце Тржан.

Дједа Мраз ни ове године није заборавио наше најмлађе суграђане, те ће их овом приликом обрадовати и подијелити новогодишње пакетиће у понедјељак, 23. децембра са почетком у 12.00 часова.

Поводом прославе Дана Републике Српске у четвртак, 9. јануара 2020. године у 20.00 часова, биће уприличен концерт етно – групе „Катера“.

У понедјељак, 13. јануара дочекујемо Православну нову годину уз концерт популарног пјевача Сергеја Ћетковића, чији наступ је заказан за 22.00 часа. У првим минутама послије поноћи биће уприличен раскошан ватромет, а за све посјетиоце Општинска управа ће обезбиједити и бесплатно кувано вино.

На радост наших најмлађих суграђана, Општинска управа Источно Ново Сарајево ће у склопу овогодишње зимске манифестације обезбиједити клизалиште на отвореном, које ће бити у функцији током трајања манифестације.

Манифестација „Зима у Источном Новом Сарајеву“ ће употпунити зимску и празничну атмосферу, а посјетиоци и најмлађи суграђани ће овом приликом моћи уживати у мноштву забавно-културних садржаја као и у разноврсној продајној и изложбеној понуди домаћих излагача.

ДОЂИТЕ ДА СЕ ДРУЖИМО И УЖИВАМО У ЗИМСКИМ ЧАРОЛИЈАМА!
ДОБРО ДОШЛИ!