Пројекат USAID/Sweden ФАРМА II у Босни и Херцеговини, у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде РС – Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди, Вас позива на предавања и радионицу на тему „Савремена производња поврћа у заштићеном простору, са фокусом на производњу, адекватно ђубрење, заштиту и актуелне радове у пластенику“. Предавач је Александра Говедарица Лучић.

Предавање ће се одржати у сриједу, 13.11.2019. године, Источно Ново Сарајево, у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево (Стефана Немање бр. 6) са почетком у 11.00 часова.

Након предавања, уколико за тим се искаже потреба, планирана је и радионица/едукација на терену, код произвођача у неком од оближњих пластеника.

Овај догађај је прилика да се сви учесници упознају са технологијом и неопходним корацима у успостављању савремене производње поврћа.

Циљ едукације и радионице је да окупи организације и произвођаче укључене у производњу поврћа и пренесе нова знања када су у питању савремене технологије и трендови неопходни за даљи рад у производњи, повећању приноса и квалитета те унапређења производње поврћа и увођења нових технолошких ријешења.