Поштовани суграђани,

Општинска управа Источно Ново Сарајево већ дужи временски период припрема идејно рјешење будућег спортско-рекреативног комплекса „Чича“, а које вам данас са поносом представљамо.

На овој локацији у плану је изградња стазе за трчање са тартан подлогом, атлетска стаза са четири траке, те пета трака са постављеним препонама.

Предвиђено је постављање и справа за вјежбање на отвореном, као и „Pumptrack“ – стаза намијењена за скејтборд, ромобиле, ролере и бицикле.

За љубитеље стоног тениса биће постављени столови као и простор за сквош. Од планираних садржаја ту је вјештачка стијена за пењање, као и дјечије справе намијењене првенствено за развијање моторичких способности.

Такође, рјешењем је предвиђена и адекватна расвјета простора, чесма, те други неопходни урбани мобилијар.

Овим путем позивамо све суграђане, спортисте, спортске клубове и рекреативце да своје приједлоге, сугестије и коментаре везано за објављено идејно рјешење шаљу на адресу електронске поште info@opstinains.net у року 7 дана од дана објаве идејног рјешења. По истеку рока, све достављене идеје биће размотрене, а сви приједлози који буду у складу са критеријима биће уврштени у главни пројекат.