СПОРТ

АКАДЕМИЈА СПОРТА „СЛАВИЈА„

 • Предсједник клуба: Петровић Душко
 • Јована Рашковића 16,
 • тел: 065/413-634

ОДБОЈКАШКИ КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Пресједник клуба: Ђурђевић Зоран
 • Николе Тесле 33
 • тел: 065/089-068

РУКОМЕТНИ КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Директор клуба: Невен Пејушић
 • Карађорђева 23
 • тел: 065/694-405

АТЛЕТСКИ КЛУБ „ИСТОЧНО САРАЈЕВО“

 • Предсједник клуба: Драгомир Чабрило
 • Драже Михајловића бб
 • тел: 065/899-750

КАРАТЕ КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Директор клуба: Вукадин Дејан
 • Спасовданска 19
 • тел: 065/510-627

ЏУДО КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Предсједник клуба: Пржуљ Радоје
 • Карађорђева 21
 • тел: 065/527-224

ЏУДО КЛУБ „РАНДОРИ“

 • Директор клуба: Мајдов Љубиша
 • Тешаново брдо 24
 • тел: 065/219-219
 • e-mail: judoklubrandori@teol.net
ЏУДО КЛУБ „ЛУНАКО“

ЏИЈУ ЏИЦА КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Предсједник клуба: Блажић Данијел
 • Цара Душана 48/III
 • тел: 066/211-285
 • e-mail:blazicdanijel@yahoo.com

ТЕКВАНДО КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Предсједник клуба: Галинац Дејан
 • Јована Рашковића 16
 • тел: 065/523-470

КЛУБ  ФУДБАЛА „ТЕМПО“

 • Предсједник клуба: Александар Шкрба
 • Вука Караџића 200
 • тел: 066 /004-944
 • e-mail: sportskiklubtempo@outlook.com

ШАХОВСКИ КЛУБ „ХЕНДИКЕП“

 • Предсједник клуба: Аљоша Момир
 • Вука Караџића 30, Бановић Страхиње 9
 • тел: 065/907-189, 057/340-196

ШАХОВСКИ КЛУБ „СЛАВИЈА“

 • Предсједник клуба: Чубрило Ранко
 • Николе Тесле 6
 • тел: 066/315-314

ОМЛАДИНСКИ КОШАРКАШКИ КЛУБ „СЛАВИЈА 1996“

 • Предсједник клуба: Стефан Станић
 • Николе Тесле 33
 • тел: 065/367-049
 • e-mail: okkslavija@yahoo.com

КЛУБ  БОРИЛАЧКИХ ВЈЕШТИНА „КОБРА“

 • Предсједник клуба: Бојан Телетина
 • Спасовданска 25/а
 • тел: 066 /747-071
 • e-mail: kickboxingkobra@gmail.com

МАЧЕВАЛАЧКИ КЛУБ  „РОМАНИЈА“

 • Предсједник клуба: Маријана Петронић
 • Стефана Немање 6
 • тел: 065/819-777
 • e-mail: macevanje.romanija@gmail.com
Јован Катић Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo

Јован Катић Начелник општине Источно Ново Сарајево